Laste cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Paste
7 Oct 2016 | 3846 vizualizari
Laste cu branza si ceapa verde

  Am descoperit niste laste[taitei lati] proaspete cu ou de o buna calitate . Imi plac mult cu branza de burduf,-preferabil de oaie .De aceasta data  , diferenta a fost facuta de ceapa verde care a improspatat vizual si gustativ preparatul Am ,,cosmetizat'' cu ceafa afumata de porc , asa ca sa atraga si carnivorii din familie !! Nu gatesc des paste ,dar o data  la doua saptamani ma scot din incurcatura :D !!!  

Ingrediente

  • 250 gr laste [ taitei] cu ou
  • 200 gr ceafa porc afumata
  • 200 gr branza burduf oaie /vaca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Spalati si taiati rondele ceapa verde .
  2. Feliati ceaafa afumata.
  3. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare .
  4. Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa cu ajutorul fierbatorului electric.
  5. Turnati apa intr-o oala potrivita si puneti lastele la fiert . Sarati.
  6. Va intoarceti la tigaie si adugati la calit ceapa verde .
  7. Lasati pastele sa fiarba 4-5 minute . Se scurg intr-o sita de lichid .
  8. Adugati lastele in tigaie si amestecati .
  9. Se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Amestecati cu grija, lasand pana branza incepe sa se topeasca .
  11. Gustati daca mai este nevoie de sare si piparati .
  12. Serviti lastele calde adugand dupa pofta branza si ceapa verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Laste cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Retete similare

Salată caldă cu paste, cartofi şi tofu

Postat de ela2015

Salată caldă cu paste, cartofi şi tofu

Spălăm bine cartofii şi îi punem într-o oală cu apă la fiert pentru 30 de minute. Faceţi proba cu o furculiţă. Când sunt bine pătrunşi, îi scurgem de apă şi...

Citeste continuarea

Gnocchi in sos cu gorgonzola

Postat de caroline

Gnocchi in sos cu gorgonzola

Cartofii ii curatam de coaja , ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Eu prefer sa ii tai cuburi inainte de a-i pune la fiert deoarece vor fierbe mai repede. Cand au fiert ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2016, 10:58
Arata tare bine , m-as risca si eu la o portie !!!
la 07.10.2016, 11:01
Am mai invatat ceva:laste.Si reteta ma atrage.
la 07.10.2016, 11:02
Delia ... si branza se intinde asaaa frumos
la 07.10.2016, 11:04
Multumesc , Costele !!! Chiar acum am verificat . Sunt in legalitate . Exista si in dex )) https://dexonline.ro/definitie/laste M-am scos ))
la 07.10.2016, 11:06
Mihaela, vin la tine la masa

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking