Laste cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Paste
7 Oct 2016 | 3858 vizualizari
Laste cu branza si ceapa verde

  Am descoperit niste laste[taitei lati] proaspete cu ou de o buna calitate . Imi plac mult cu branza de burduf,-preferabil de oaie .De aceasta data  , diferenta a fost facuta de ceapa verde care a improspatat vizual si gustativ preparatul Am ,,cosmetizat'' cu ceafa afumata de porc , asa ca sa atraga si carnivorii din familie !! Nu gatesc des paste ,dar o data  la doua saptamani ma scot din incurcatura :D !!!  

Ingrediente

  • 250 gr laste [ taitei] cu ou
  • 200 gr ceafa porc afumata
  • 200 gr branza burduf oaie /vaca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Spalati si taiati rondele ceapa verde .
  2. Feliati ceaafa afumata.
  3. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare .
  4. Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa cu ajutorul fierbatorului electric.
  5. Turnati apa intr-o oala potrivita si puneti lastele la fiert . Sarati.
  6. Va intoarceti la tigaie si adugati la calit ceapa verde .
  7. Lasati pastele sa fiarba 4-5 minute . Se scurg intr-o sita de lichid .
  8. Adugati lastele in tigaie si amestecati .
  9. Se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Amestecati cu grija, lasand pana branza incepe sa se topeasca .
  11. Gustati daca mai este nevoie de sare si piparati .
  12. Serviti lastele calde adugand dupa pofta branza si ceapa verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Laste cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline

Postat de panacris

Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline

Am plecat de la metoda, #Onepot pasta, adică toate ingredientele într-o tigaie înaltă, puse împreună și deodată la fiert și anume, pastele, roșiile uscate, cât de...

Citeste continuarea

Salată de paste cu carne de pui şi maioneză

Postat de ela2015

Salată de paste cu carne de pui şi maioneză

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj ( le gătim în apă clocotită cu sare timp de 10-11 minute, până când se înmoaie uşor; le clătim cu apă rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2016, 10:58
Arata tare bine , m-as risca si eu la o portie !!!
la 07.10.2016, 11:01
Am mai invatat ceva:laste.Si reteta ma atrage.
la 07.10.2016, 11:02
Delia ... si branza se intinde asaaa frumos
la 07.10.2016, 11:04
Multumesc , Costele !!! Chiar acum am verificat . Sunt in legalitate . Exista si in dex )) https://dexonline.ro/definitie/laste M-am scos ))
la 07.10.2016, 11:06
Mihaela, vin la tine la masa

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking