Lebar de casa

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
26 Dec 2017 | 5958 vizualizari

Ce poate fi mai romanesc decat preparatele pregatite cu truda de orice crestin, de sarbatori? Intrucat noi preparam toba impreuna cu lebarul, am trecut la ingrediente cantitatile folosite pentru toba + lebar.   "reteta romaneasca"

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 28.12.2017, 12:57
la 29.12.2017, 02:25
la 29.12.2017, 14:59
Va multumesc pentru aprecieri!
la 01.01.2018, 21:46
Wow, ce reteta laborioasa, dar si rezultatul (gustul) e sigur pe masura ! Eu n-am mancat niciodata Leber(wurst) facut acasa, iar cel din magazine, chiar in calitate bio, are atatea adaosuri artificiale, de-mi trece pofta, chiar daca il ador... Parintii povestesc ca pe vremea copilariei mele, se facea atat la bunicii din Sasimea Sibiului, cat si la cei din Moldova... dar atunci nu puneam gura pe maruntaie de nici un fel... adica nu intelesesem inca, din pacate, ce-i bun pe lumea asta. Felicitari ptr reteta, dar mai ales ptr pricepere, harnicie si rabdare !
la 05.01.2018, 14:44
extra buna reteta ta , bravo si trimite si mie o bucata
la 12.12.2018, 23:25
Multa munca....rezultat grozav! Mai faci scumpo si anul acesta?
la 21.12.2019, 14:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking