Lebar de casa

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
26 Dec 2017 | 23309 vizualizari

Ce poate fi mai romanesc decat preparatele pregatite cu truda de orice crestin, de sarbatori? Intrucat noi preparam toba impreuna cu lebarul, am trecut la ingrediente cantitatile folosite pentru toba + lebar.   "reteta romaneasca"

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.12.2017, 22:15
Din asta nu am mai mancat de mult! Arata foarte bine
la 26.12.2017, 22:17
Tare Bun!
la 26.12.2017, 22:19
Noi punem si ceapa calita, imi place mai mult cu ceapa decat fara....
la 26.12.2017, 22:20
la 26.12.2017, 23:05
bun bun
la 26.12.2017, 23:18
Bun!
la 26.12.2017, 23:19
Îmi place tare mult lebărul...!
la 26.12.2017, 23:32
Ce bine arată! E preferatul meu dintre produsele făcute de Crăciun!
la 27.12.2017, 08:38
la 27.12.2017, 09:29
foarte apetisant!
la 27.12.2017, 09:38
Foarte bun!
la 27.12.2017, 10:30
Foarte bun! Ne place!
la 27.12.2017, 18:48
Esti o gospodina adevarata, stii sa pregatesti de toate!
la 28.12.2017, 06:25
Foarte bun!
la 28.12.2017, 08:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking