Ingrediente
- 2 felii muschi porc
- 1 piept pui
- 2 pungi legume chinezesti
- sare
- piper
- bulion 500ml
- 1 pahar apa
- 1 ceasca ulei
- 2 ardei iuti in otet
- patrunjel
- 1 capatana usturoi
Mod de preparare
Carnea am fiert-o mai intai apoi am taiat-o fasii.
Intr-un wok am pus ulei, apoi carnea calind-o putin, am pus bulion, apa, sare, piper, ardeiul taiat rondele, usturoiul taiat si am amestecat, lasand asa vreo 15 -20 minute.
Apoi am adaugat legumele amestecand foarte bine si am lasat la foc moderat pana ce totul de rumeneste, si spre final am pus si patrunjelul tocat.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume chinezesti cu pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|