Legume cu pui garam-masala

Postat de amalia01 in Pui
9 Mar 2018 | 2476 vizualizari
Legume cu pui garam-masala

Un nou program de alimentatie vine cu sacrificii, vine cu multe lectii de invatat, insa vine si cu retete delicioase, combinatii inedite, satisfactii si un dulce "sarut-mana pentru masa, c-a fost buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa" care iti taie rasuflarea.

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • 1/2 piper macinat
  • 1 vf de lgt coriandru
  • 1/2 lgt chimion
  • 1/2 lgt cimbru
  • 1 vf de lgt scortisoara
  • 1 vf de lgt sare de Himalaya
  • 1/2 lgt boia dulce
  • amestec de legume
  • 2 lgt unt
  • 300 ml apa
  • 1 lgt oregano

Mod de preparare

Pulpele le speli si le presari cu amestecul de condimente, apoi le asezi intr-un vas termorezistent si adaugi 200 ml apa.

Acoperi cu hartie pentru copt ( eu nu folosesc niciodata folia din aluminiu!) si dai la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.

Indepartezi hartia si faci focul mic, lasand inca 10 minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Stingi focul si adaugi cate putin unt pe fiecare bucata de carne.

In momentul in care ai indepartat hartia de copt pui legumele intr-o tigaie wok impreuna cu 200 ml de apa si acoperi cu un capac, lasandu-le la foc mic pentru 10 minute.

Iei capacul si mai lasi 5 minute, apoi adaugi 1 lgt de unt si oregano. Pentru legume este suficient, deoarece carnea va fi foarte aromata.

 Servesti totul imediat, presarand putina dragoste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu pui garam-masala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Magnifica

Postat de mihaelar63

Salata Magnifica

 Pieptul de pui se desface si se bate usor. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala. Carnea se taie fasii si se prajeste pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2018, 21:41
la 09.03.2018, 21:49
Mmm, servesc si eu!
la 09.03.2018, 23:08
la 10.03.2018, 06:05
la 10.03.2018, 08:47
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking