Ingrediente
- 8 pulpe de pui inferioare
- 1/2 piper macinat
- 1 vf de lgt coriandru
- 1/2 lgt chimion
- 1/2 lgt cimbru
- 1 vf de lgt scortisoara
- 1 vf de lgt sare de Himalaya
- 1/2 lgt boia dulce
- amestec de legume
- 2 lgt unt
- 300 ml apa
- 1 lgt oregano
Mod de preparare
Pulpele le speli si le presari cu amestecul de condimente, apoi le asezi intr-un vas termorezistent si adaugi 200 ml apa.
Acoperi cu hartie pentru copt ( eu nu folosesc niciodata folia din aluminiu!) si dai la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Indepartezi hartia si faci focul mic, lasand inca 10 minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Stingi focul si adaugi cate putin unt pe fiecare bucata de carne.
In momentul in care ai indepartat hartia de copt pui legumele intr-o tigaie wok impreuna cu 200 ml de apa si acoperi cu un capac, lasandu-le la foc mic pentru 10 minute.
Iei capacul si mai lasi 5 minute, apoi adaugi 1 lgt de unt si oregano. Pentru legume este suficient, deoarece carnea va fi foarte aromata.
Servesti totul imediat, presarand putina dragoste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu pui garam-masala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|