Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut
Postat de naomy in Mancaruri de legume 16 Feb 2012 | 9229 vizualizari
Am inventat aceasta reteta ,deoarece ador branzeturile si legumele ,in opinia mea o combinatie de milioane,si cel mai important ca a placut piticului meu ,...va dati seama ce bun a iesi nu ! dar asta va las pe voi sa vedeti si sa apreciati .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 16.02.2012, 14:36
felicitari naomi!
la 16.02.2012, 14:37
prezentare,preparare,ingrediente,totul este ce nota 10.
la 16.02.2012, 14:41
as vrea sa adaug ceva ,sianume ca vasul de lut trebuie sa fie nesmaltuit,sau daca totusi este ,sa fie pe din afara.eu am tot din asta (cu smalt prin interior).am cautat prin toate centrele comrciale si n-am gasit niciunul sa nu fie smaltuit la interior.bucatarasele care poseda "vasul roman",se pot numi cu adevarat fericite.ala este cel mai indicat.am si eu acasa unul...dar acasaaaaa!
la 16.02.2012, 14:42
inca odata te felicit pentru rabdarea si delicatetea, cu care prezinti tot ceea ce faci!
la 16.02.2012, 14:43
mi-e ciuda ca nu a aparut chenarul ptr. voturi.nu-i nimic ,o sa revin sa votez...arata prea bine preparatul tau.
la 16.02.2012, 16:47
buna
la 16.02.2012, 17:08
multumesc horea ,ce dragut din partea ta ,tu esti mereu atent
la 16.02.2012, 17:09
gabytza merci de vizita si coment
la 16.02.2012, 17:10
gracias sufletista
la 16.02.2012, 18:02
Imi place mult combinatia! Si farfuria mov!
la 16.02.2012, 18:37
bun bun
la 16.02.2012, 18:42
legumee...sunt cele mai bune si cele mai sanatoase
la 16.02.2012, 19:22
arata asa de bine...parca as gusta si eu un pic
la 16.02.2012, 20:31
merci daria ,foarte bune
COMENTEAZA