Ingrediente
- 4 cartofi mari
- 300 gr ciuperci
- 2 morcovi
- 1 ceapa alba
- 2-3 fire ceapa verde
- 2-3 fire usturoi verde
- condimente: sare, piper, delikat, cimbru, boia dulce
- ulei
Mod de preparare
Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, ciupercile le taiem in patru(daca sunt mai mici le puteti lasa intregi), morcovii eu i-am taiat fasii dar ii puteti taia si rondele. Ceapa alba o taiem fideluta iar ceapa verde bucatele mai marisoare. Usturoiul verde il taiem marunt.
Toate legumele le punem intr-o tava cu putin ulei. Condimentam dupa gust si amestecam bine. La final punem apa cat sa fie la nivelul legumelor. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa 15-20 minute, cand incepe sa fiarba luam folia de pe tava si lasam la cuptor pana cand sunt gata cartofii (ii verificam cu furculita).
Legumele vor fi gata in cca o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|