Legume la cuptor cu rozmarin si grefruit

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
13 Sep 2012 | 4054 vizualizari
Legume la cuptor cu rozmarin si grefruit

au iesit niste cartofi deliciosi,sunt asa buni,nu stiu daca sa ii impart cu voi sau sa-i pap eu pe toti:))))

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin proaspat
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 grefruit
  • sare,piper alb,boia dulce,peperoncino

Mod de preparare

Ardeiul kapia,ceapa si usturoiul se taie rondele si se lasa la marinat 20 minute,cu sare,piper,peperoncino,ulei masline si putin vin rosu.Cartofii se taie pe lung(mai grosi decat cartofii prajiti),ii punem in apa cu sare si ii lasam sa fiarba pe jumatate.Se scot,se adauga condimentele mentionate mai sus,si se pun intr-o tava pe o hartie de copt.Se adauga si celalalte legume marinate,se mai stropesc cu putin ulei de masline si cu zeama ramasa de la legume.Se da la cuptor 20 minute.Inainte sa fie gata cu 5 minute adaugam grefruitul taiat cubulete mari.Se servesc ca si garnitura cu mujdei de usturoi si carne de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu rozmarin si grefruit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Postat de diaconta

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...

Citeste continuarea

Tarta cu ceapa

Postat de timea

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2012, 23:08
bun, bun,,,si foarte interseanta combinatia
la 13.09.2012, 23:09
la 13.09.2012, 23:22
multumesc zamfira
motan
la 14.09.2012, 00:05
bunnnn
la 14.09.2012, 08:35
bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking