Legume la cuptor cu sos Romesco

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post
7 Mai 2013 | 5911 vizualizari

Sosul Romesco este originar din Tarragona, din nordul Spaniei şi conţine 4 ingrediente principale: ardei copţi, migdale, ulei extravirgin de măsline şi oţet. Este foarte potrivit mai ales pentru peşte, însă cu legume are un gust minunat şi un conţinut de calorii mic.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 07.05.2013, 14:05
fie cat de simpla o mancare, sau ingrediente obisnuite, tu reusesti o transformare apetisanta.
arata bine tare si mi-ai facut pofta si cu descrierea
la 07.05.2013, 14:06
la 07.05.2013, 14:09
la 07.05.2013, 14:14
Laura, are un gust sublim pentru cât de ușor se face și cât de versatilă este. Mulțumesc pentru complimentele atât de frumoase!
la 07.05.2013, 14:14
Mulţumesc, Motan şi Kukibella. :*
la 07.05.2013, 14:16
la 07.05.2013, 14:36
si eu as multumi pentru o portie
la 07.05.2013, 14:40
Delicioasa!!!am pus-o la favorite!!!
la 07.05.2013, 14:51
ce super arata
la 07.05.2013, 14:55
tare bine arata
la 07.05.2013, 15:02
la 07.05.2013, 15:02
foarte bune
la 07.05.2013, 15:09
ce bine arata....!!!!si eu o portie!!!
la 07.05.2013, 15:19
Imi place cum arata,dar nu gaseai si tu un pic de carnita....
la 07.05.2013, 15:20
Minunat pregatite legumele!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking