Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Postat de Satisfyyourcravings in Fructe de mare
10 Aug 2018 | 623 vizualizari

Ingrediente

  • 200 grame creveti decorticati (eu am folosit congelati)
  • 200 grame carnat afumat (eu am folosit rookworst; se poate inlocui cu cabanos)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 stiuleti de porumb (sau o conserva de porumb)
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1 lingura amestec de condimente Tex-Mex (paprika afumata, pudra de ceapa si usturoi, fulgi de chilli, turmeric, cumin, ghimbir, coriandru)
  • patrunjel proaspat
  • ulei

Mod de preparare

Crevetii se decongeleaza, daca este nevoie. Carnatul se taie felii, legumele se taie cuburi/felii si se indeparteaza boabele de porumb de pe stiuleti. 

Se amesteca crevetii cu 1/2 lingura amestec de condimente si se prajesc in putin ulei de masline cateva minute, pana devin roz. Se indeparteaza din tigaie. 

In aceeasi tigaie se adauga feliile de carnat si legumele si se gatesc la foc mare 5-6 minute, impreuna cu restul de condimente, sare, piper si usturoiul pisat.

La final, se adauga crevetii, se presara cu patrunjel tocat si se consuma imediat. 

Deliciosa cu salata simpla de rosii si castraveti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 10.08.2018, 16:15
O mâncare mai specială...!
la 10.08.2018, 17:03
la 10.08.2018, 17:47
la 10.08.2018, 21:22
Foarte gustoase!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Retete Delikat