Legume natur

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
22 Feb 2015 | 6083 vizualizari
Legume natur

o mancarica rapida si satioasa de post

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg cartofi de marime mica
  • 3-4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Morcovul se cresteaza din loc in loc pe lungime si scoatem cate o fasie subtire, apoi il feliem dupa preferinta, obtinem astfel rondele cu aspect de floare.

Cartofii se feliaza cu cutitul de feliat branza.

Punem rondelele de legume intr-o oala la fiert in apa rece, adaugam sare dupa gust si boabele de piper.

Lasam la fiert cca 20 min. pana patrunde usor furculita in legume.

Scurgem apa in care au fiert legumele, adaugam uleiul si patrunjelul tocat, apunem capacul si scuturam usor oala sa nu se zdrobeasca legumele fierte.

Servim aceasta garnitura simpla sau cu ceva carnita langa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume natur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Postat de Constelatialeu

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Iata cum se prepara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa  de porc , am spalat-o si am...

Citeste continuarea

File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti

Postat de mirela0911

File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Fileul de peste se spala, se tamponeaza cu prosoape absorbante apoi se asaza pe tava tapetata cu hartie de copt si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2015, 18:31
foarte bune
la 22.02.2015, 18:40
sanatoase si delicioase
la 22.02.2015, 18:46
la 22.02.2015, 18:47
Foarte gustoase
la 22.02.2015, 18:48

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking