Legume umplute cu curcan si orez integral

Postat de mihaelar63 in Curcan
26 Iun 2015 | 2703 vizualizari
Legume umplute cu curcan si orez integral

Kapia, vinata, dovlecel, umplute cu carne tocata din piept de curcan si coapte la cuptor. Delicioase!!!

Ingrediente

  • 3 ardei kapia rosii
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 400 g piept curcan dezosat fara pelite
  • 1 ou
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 1 bucata praz tocat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 linguri orez integral
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar bulion rosii
  • 1 pahar smantana
  • rosii

Mod de preparare

  1. Kapia se curata, se spala, se taie jumatati, se pun in tava.
  2. Vinata si dovlecelul se spala, se curata, se scobesc si se aseaza in tava .
  3. Sarati legumele.
  4. Carnea de curcan se macina impreuna cu jumatate din patrunjelul verde si miezul vinetei si al dovlecelului [ ramase de la scobitul legumelor]
  5. Se calesc usor ceapa si prazul in putin ulei. Adugati amestecul de carne tocata.
  6. Condimentati cu sare, piper si oregano. Adugati 50 ml bulion atit cat amestecul sa  se caleasca usor pana carnea incepe sa se albeasca.
  7. Lasati umplutura sa se raceasca  si amestecati cu orezul integral si un ou intreg.
  8. Cu aceasta umplutura umpleti legumele din tava .Printre legume se toarna sucul de rosii si se stropeste cu ulei.
  9. Tava se acopera cu o bucata de hartie de copt, fara sa se impacheteze [ dorim ca umplutura sa nu se arda pe deasupra ].
  10. Dati tava la cuptor 30 minute pana cand legumele sunt patrunse .
  11. Serviti preparatul cu smanatna, patrunjel verde si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu curcan si orez integral" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Postat de xana

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Carnea se bate cu ciocanul de snitele ca sa fie cat mai subtire, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu boia de ardei, cimbru, usturoi, ghimbir, sare si piper.  Peste carne se pun cate...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Postat de oanapl

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un vas cu fundul gros și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovul apoi îi dai pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2015, 17:16
ce bunatate
la 26.06.2015, 17:21
delicios!
la 26.06.2015, 17:32
bune, bune!
la 26.06.2015, 17:34
Ce papa bun ai făcut!
la 26.06.2015, 17:36
Am dorit sa fie o alternativa la ardei umpluti

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking