Limba de vita cu masline
Postat de mikidaniro in Vita 12 Feb 2012 | 9958 vizualizari
Mie imi plac mancarurile mai scazute,daca doriti sa obtineti mai mult sos,puteti adauga mai multa supa de carne.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 12.02.2012, 22:20
n-am facut niciodata limba ....poate pentru ca si asa's guraliva
dar arata bine mancarica
la 12.02.2012, 22:24
si eu fac foarte rar cu limba,desi.. asa se facea odata.....
la 12.02.2012, 22:52
ce fain arata
la 12.02.2012, 23:16
frumoasa prezentare
la 12.02.2012, 23:24
Va muItumesc muIt pt aprecieri!
la 12.02.2012, 23:38
foarte bun !!
la 13.02.2012, 05:37
la 13.02.2012, 08:19
ce bine arata
la 13.02.2012, 08:37
buna buna
la 13.02.2012, 09:55
N-am facut si nici nu stiu daca am mancat vreodata.
la 13.02.2012, 10:08
Nici eu n-am mai mancat de foarte mult timp ,acum am facut pt ca am avut ''comanda'' de la tata,asa...ca sa isi aduca aminte de tinerete si viscolul de atunci
E buna,de curatat e mai ciudat putin,dar merita efortul
la 13.02.2012, 10:39
arata bine
COMENTEAZA