Ingrediente
- 250 g paste linguine
- 250 g pasta de tomate passata
- 250 g pui ( piept si un copan pregatit la cuptor pe sticla )
- 30 g unt
- piper
- sare
- parmezan
Mod de preparare
Intr-o oala punem 2 l apa cu sare si lasam sa clocoteasca, apoi punem pastele linguini la fiert.
Separat taiem puiul cubulete mici, punem la incins tigaia wok, adaugam untul si-l lasam sa se topeasca apoi adaugam pasta de tomate, presaram piper si sare dupa gust, adaugam in sos 2-3 linguri din apa in care fierb pastele, la final adaugam carnea de pui si lasam sa fiarba cca 5-6 min la foc mic. Farfuria mea fost doar lingune si parmezan fara numar......iar sosul cu carne l-am mancat separat, ca asa am eu pitici pe creier. Pe cealalta farfurie am asezat linguinele ca un cuib, am presarat putin parmezan si-n mijloc am pus sosul cu pui. Gata cina si astept ''specialistii'' in paste care sa spune verzi si uscate cum ca nu-i ok, de parca eu mananc cum vor unii si altii, eu mananc cum vreau eu dupa gusturile mele si ale familiei mele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguini cu sos si pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|