Ingrediente
- piure din ziua anterioara, cca 350 gr.
- 150 gr. branza telemea
- 250 ml apa calduta
- 1/4 cubulet drojdie proaspata
- faina alba cat cuprinde
- sare dupa gust
- 1 lingurita rasa de zahar
Mod de preparare
Punem piureul intr-un castron incapator, adaugam apa calduta, drojdia, sarea si zaharul.
Amestecam, adaugam branza telemea trecuta pe razatoarea cu ochiuri fine, apoi faina cat cuprinde.
Amestecam, obtinem un aluat elastic din care vom rupe bucati pe care le intindem pe masa de lucru infainata si le coacem apoi la foc iute in tigaia antiaderenta incinsa in prealabil.
Le coacem pe ambele parti, le servim simple sau umplute dupa preferinta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu branza si cartofi pe tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|