Loboda prajita cu afumatura de la untura
Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne 18 Apr 2016 | 3169 vizualizari
Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 18.04.2016, 16:06
asa isi pastreaza oamenii silueta?
la 18.04.2016, 16:12
Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne
la 18.04.2016, 16:15
Ce mancare gustoasa ai facut!
la 18.04.2016, 16:18
Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!
la 18.04.2016, 16:28
Misulico, am terminat si cu rezerva....
la 18.04.2016, 16:28
Buni, am numai strategii in cap, umbla in formatie....
la 18.04.2016, 16:56
la 18.04.2016, 17:02
Nu stiu cum e loboda,dar la afumatura,nu zic nu
la 18.04.2016, 17:12
Afumatura arata superrr!!!
la 18.04.2016, 17:34
Cred ca e tare buna!
la 18.04.2016, 17:37
ce-mi place!!
la 18.04.2016, 18:24
Dia, cred ca la voi macrisul are cam acelasi gust ,dar poate spun prostii, am mancat demult.
la 18.04.2016, 18:40
Costel,macris am mancat si mi-a placut,adica asa in stare pura negatit.O sa gust si loboda sa vad cum e.
COMENTEAZA