Loboda prajita cu afumatura de la untura

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
18 Apr 2016 | 3169 vizualizari

Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....  

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 18.04.2016, 16:06
asa isi pastreaza oamenii silueta?
la 18.04.2016, 16:12
Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne
la 18.04.2016, 16:15
Ce mancare gustoasa ai facut!
la 18.04.2016, 16:18
Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!
la 18.04.2016, 16:27
la 18.04.2016, 16:28
Misulico, am terminat si cu rezerva....
la 18.04.2016, 16:28
Buni, am numai strategii in cap, umbla in formatie....
la 18.04.2016, 16:56
la 18.04.2016, 16:58
la 18.04.2016, 17:02
Nu stiu cum e loboda,dar la afumatura,nu zic nu
la 18.04.2016, 17:12
Afumatura arata superrr!!!
la 18.04.2016, 17:34
Cred ca e tare buna!
la 18.04.2016, 17:37
ce-mi place!!
la 18.04.2016, 18:24
Dia, cred ca la voi macrisul are cam acelasi gust ,dar poate spun prostii, am mancat demult.
la 18.04.2016, 18:40
Costel,macris am mancat si mi-a placut,adica asa in stare pura negatit.O sa gust si loboda sa vad cum e.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking