Loboda prajita cu afumatura de la untura

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
18 Apr 2016 | 3141 vizualizari
Loboda prajita cu afumatura de la untura

Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....  

Ingrediente

  • 250 g loboda alba si rosie
  • 10 fire de usturoi verde
  • 1/2 lamaie zeama
  • ulei
  • sare
  • piper
  • carnat afumat, costita afumata, muschiulet afumat pastrate la untura

Mod de preparare

Mai intai spalam usturoiul si-l taiem marunt, apoi spalam loboda si o taiem mai mare. Punem tigaia wok la incins adaugam ulei, nu foarte mult, apoi punem usturoiul tocat, asezonam cu sare si piper si lasam la calit cca 5 min, pana incepe sa se inmoaie, apoi adaugam si loboda. Amestecam bine si punem un capac deasupra cca 10 min, apoi ridicam capacul si mai lasam la prajit cca 5-6 min, stoarcem zeama de o o jumatate de lamaie si amestecam bine. Separat scoatem afumatura de la untura si o incalzim. Asezam pe o farfurie loboda prajita si deasupra bucatatele de afumatura. Un deliciu, spun eu care sunt o mare carnivora, dar in aceiasi masura imi plac si verdeturile de sezon. Uite ca mi-am facut damblaua.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita cu afumatura de la untura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui marinate

Postat de Mutulica

Pulpe de pui marinate

  Amestecati bulionul cu o lingurita de boia ( dulce cu iute ), miere, sosul de soia, tarhon si oregano, apoi ungeti pulpele de pui cu acest amestec. Puneti carnea de pui la marinat...

Citeste continuarea

Reteta de pulpa de porc in sos picant

Postat de Caty

Reteta de pulpa de porc in sos picant

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2016, 16:06
asa isi pastreaza oamenii silueta?
la 18.04.2016, 16:12
Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne
la 18.04.2016, 16:15
Ce mancare gustoasa ai facut!
la 18.04.2016, 16:18
Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!
la 18.04.2016, 16:27

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking