Loboda prajita cu afumatura de la untura

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
18 Apr 2016 | 3160 vizualizari
Loboda prajita cu afumatura de la untura

Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....  

Ingrediente

  • 250 g loboda alba si rosie
  • 10 fire de usturoi verde
  • 1/2 lamaie zeama
  • ulei
  • sare
  • piper
  • carnat afumat, costita afumata, muschiulet afumat pastrate la untura

Mod de preparare

Mai intai spalam usturoiul si-l taiem marunt, apoi spalam loboda si o taiem mai mare. Punem tigaia wok la incins adaugam ulei, nu foarte mult, apoi punem usturoiul tocat, asezonam cu sare si piper si lasam la calit cca 5 min, pana incepe sa se inmoaie, apoi adaugam si loboda. Amestecam bine si punem un capac deasupra cca 10 min, apoi ridicam capacul si mai lasam la prajit cca 5-6 min, stoarcem zeama de o o jumatate de lamaie si amestecam bine. Separat scoatem afumatura de la untura si o incalzim. Asezam pe o farfurie loboda prajita si deasupra bucatatele de afumatura. Un deliciu, spun eu care sunt o mare carnivora, dar in aceiasi masura imi plac si verdeturile de sezon. Uite ca mi-am facut damblaua.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita cu afumatura de la untura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu spanac si pui

Postat de gaby_d

Placinta cu spanac si pui

Pentru inceput ne ocupam de pregatirea spanacului. Intr-o craticioara topim untul. Curatam atat ceapa uscata cat si ceapa verde. Pe cea dintai o tocam cubulete, ceapa verde o taiem...

Citeste continuarea

Rulouri de dovlecei cu carne tocata

Postat de Meea

Rulouri de dovlecei cu carne tocata

 Sos cu carne:   Călim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm carnea și o lăsăm la gătit până când își schimbă culoarea. Punem ciupercile și după 2-3 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2016, 16:06
asa isi pastreaza oamenii silueta?
la 18.04.2016, 16:12
Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne
la 18.04.2016, 16:15
Ce mancare gustoasa ai facut!
la 18.04.2016, 16:18
Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!
la 18.04.2016, 16:27

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking