Ingrediente
- Ingrediente Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză
- 250 g paste
- 75 g unt
- 2 linguri făină
- 250 ml lapte
- 50 g brânză cheddar
- 3 felii brânză cheddar moale
- 50 g mozzarella pentru gratinat
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză:
Fierbe pastele în apă clocotită, cu un praf de sare, apoi scurge-le.
Rade brânza cheddar.
Pune la încins o tigaie și topește untul. Adaugă 2 linguri de făină, amestecă bine și lasă să se gătească totul 1 minut. Adaugă laptele și amestecă până la omogenizare. Condimentează cu sare și piper.
În sosul format, pune cele două tipuri de brânză cheddar și lasă să se topească. Adaugă pastele scurse și amestecă.
Pune pastele într-un vas termorezistent, rade deasupra mozzarella și pune tava in cuptorul încins până se gratineaza frumos totul.
Mac and cheese, o rețetă ușoară, rapidă și delicioasă pentru fanii pastelor și nu numai.
Încearcă și rețeta de Macaroane cu brânză în stil american sau rețeta de Paste cu brânză cheddar.
Îți recomandăm și rețeta de Paste cu șuncă și sos alb.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|