Ingrediente
- o mana macaroane
- 1 cartof
- un ou fiert
- sare
- piper
- o bucata carnat picant proaspat
- branza telemea sarata de vaca
- sos de usturoi cu smantana si castravete ( gata cumparat )
Mod de preparare
Clatim cartoful, curatam de coaja si taiem in patru ;
Bucata de carnat o taiem feliute ;
Branza o rupem cu mana ;
Oul il punem la fiert , dupa care il curatam de coaja si il taiem in doua ;
Macaroanele cu bucatile de cartof le punem la fiert ;
Cand au fiert scurgem de apa , condimentam cu sare, piper ;
Presaram deasupra branza , asezam carnatul si oul fiert !
Peste cartofi punem 1 lingura sos de usturoi cu smantana si castravete!
Servim impreuna cu salata de rosii si castraveti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|