Macaroane dulci cu nuca si miere

Postat de epurasha2bb in Paste
28 Aug 2010 | 13729 vizualizari
Macaroane dulci cu nuca si miere

for my sweet girls

Ingrediente

  • 1 pachet de melcisori
  •  5 nuci
  • 3 linguri de miere
  • 3 oua
  • 200 g branza de vaci
  • 1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare

Se fierbe apa cu putina sare si cand clocoteste se adauga melcisorii.Se acopera oala si se da focul mic.Se lasa cam 1 minute maxim si se scot, se curg si se trec rapid sub jet de apa rece.Se dau deoparte si se face amestecul de branza rasa cu 2 oua batute si cu mierea.Se adauga si esenta de vanilie.Miezul de la nuci se macina marunt si se adauga si el pastrand o lingura pt final.Se amesteca cu melcii bine.

Se unge o cratita de tuci cu unt.Se toarna acolo amestecul de paste cu ou.Deasupra mai punem un galbenus apoi  praf de nuca si putina miere si apoi cu coada lingurii sau cu degetele curate facem mici gauri sa intre bine .Dam la cuptorul preincins si lasam sa se rumeneasca.

E foarte bun si copiii adora macaroanele dulci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane dulci cu nuca si miere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Postat de mirela0911

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2010, 07:53
prima................portia cea mai mare, da Epu?.................
la 28.08.2010, 08:10
la 28.08.2010, 09:11
mmm....bune bune.....
la 28.08.2010, 10:55
la 28.08.2010, 11:27
foarte bune!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking