Macaroane uriase umplute

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
6 Noi 2010 | 7398 vizualizari
Macaroane uriase umplute

Ingrediente

  • 12 bucati de macaroane groase
  • 125 gr branza dulce
  • 200 gr branza sarata telemea de vaca
  • 200 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • piper
  • 2 oua
  • 150 ml lapte dulce
  • 150 iaurt natural
  • 50 gr parmezan ras
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 3-4 ciuperci proaspete

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt ceapa si se pune la prajit,baconul se marunteste si el si se adauga peste ceapa,acelasi lucru se va face si cu ciupercile si apoi se lasa la racit.   in acest timp ,separat intr-un vas ,se amesteca branza dulce cu cea sarata ,smantana si compozitia din tigaie(prajala)Cu o lingurita mica si cu dexteritate si rabdare se vor umple macaroanele care apoi se vor aseza intr-un vas rezistent la foc .Se vor amesteca ouale,laptele,iaurtul se omogenizeaza bine cu un tel si se pune peste macaroane in vasul de yena ,bineinteles ca vom presara  parmezanul si pentru 20 minute va fi dat la cuptor . Se poate servi cu orice salata exemplu eu am avut o salata de fasole uscata (rosie la culoare)

Pofta buna,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane uriase umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

Postat de AlexTeacher

Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider. In prima faza, amesteca faina cu praful de...

Citeste continuarea

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Postat de Ksenya

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Spala bine leurda in cateva ape.  Pune o oala cu apa la fiert cu un pic de sare, cand apa incepe sa clocoteasca, adauga leurda, amesteca si lasa cam 30 sec. Scoate leurda si trece-o...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 07.11.2010, 08:05
asocierea cu fasole n-am incercat-o, dar macaroanele arata bine
la 07.11.2010, 09:03
bun bun
la 09.11.2010, 18:02
astea sunt cumva canolli???
la 12.11.2010, 13:33
arata foarte bine cred ca ai dreptate vanilla
la 14.11.2010, 12:02
interesanta combinatie

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking