Postat de Ina in Peste 2 Ian 2011 | 60474 vizualizari
Pentru ca ne place mult macroul afumat , iar cel din comert este extrem de sarat, am ales sa-l prepar in casa . Este o reteta simpla si foarte gustoasa. ;)
la 02.01.2011, 11:46 eu n-am nici cum sa le afum nici unde,dar tare bine arata.Spune-i socrului sa deschida afacere pe net cu peste afumat Tare bine arata
la 02.01.2011, 12:13 Socra-miu face cu rumegusul intr-un ceaun postat la baza tubului de fum, dar taica-miu are o metoda mai ingenioasa, cu rumegusul pus intr-o groapa in pamant, la cca 50 cm. de tubul de fum, astfel ca fumul vine la carne prin tunel Miti
la 02.01.2011, 12:25 Foarte delicios ,5f
la 02.01.2011, 12:30 Intr-adevar, Cris, este delicios
la 02.01.2011, 12:37 super la multi ani!!!
la 02.01.2011, 12:49 la multi ani, Lilik
la 02.01.2011, 12:54 ce bine arata si sunt sigura ca e mult mai bun decat cel din comert
la 02.01.2011, 14:38 Ina m-ai dat gata,ce mult imi place pestele afumat.Pentru un macrou,iau trenul si vin la tine
la 02.01.2011, 14:41 Te poftesc!!!!!!!!
la 02.01.2011, 15:06 asa stiu si eu ca se face afumarea...cu rumegusul pus intr-o groapa si fumul vine printr-un tunel.....super! pestele afumat imi place la nebunie.... ai dreptate,Ina...de cele mai multe ori este sarat...si nu se compara cu cel facut in casa.... 5 furcu....
la 02.01.2011, 15:09
la 02.01.2011, 15:31 Inca mai am , va invit la o portie!
la 02.01.2011, 16:08
la 02.01.2011, 19:17 aha deci inca mai ai? atunci tinete bine ca venim
la 02.01.2011, 19:29 Mai am, ca n-am papat decat doi din 10