Ingrediente
- 2 bucati macrou proaspat
- 2 morcovi
- 2-3 ciuperci
- 1/2 ardei gras rosu/verde
- 3-4 linguri mazare
- sare si piper dupa gust
- 2 linguri ulei
- condimente pentru peste
- o lamaie
Mod de preparare
Curata si spala legumele.
Morcovul se taie rondele.
Ardeiul taiat cubulete.
Ciupercile taiate felii.
Pestele se spala, eviscereaza si se taie capul.
Lamaia se taie rondele.
Se ia o bucata hartie de copt.
Asezi jumatate din legume pe hartia de copt, deasupra pui pestele.
Asezonezi cu sare, piper, condimente de peste, stropesti pestele cu o lingura de ulei, pui rondele de lamaie in interiorul pestelui si deasupra.
Strangi hartia de copt astfel incat pestele si legumele sa fie cat mai compacte.
Intreg pachetul il infasori in staniol, il pui in tava de copt si-l introduci in cuptorul incins la 170 grade pentru 20 de minute.
Scoti tava, desfaci staniolul si hartia si dai la cuptor pentru 10 minute pentru a se rumeni pestele.
Se serveste cald sau rece .
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|