Ingrediente
- 4 -5 buc macrou
- sare
- 50 gr masline kalamata
- 100 gr rosii cherry
- 400 ml passata rosii
- 3-4 fire ceapa verde
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- optional:
- pudra de chilli
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.
Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.
Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry. Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.
Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute. Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|