Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura in Multicooking
17 Apr 2019 | 457 vizualizari
Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ca un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Macroul este un peste accesibil, iar sosul de rosii cu masline, foarte gustos si potrivit pestelui in general.Am apelat la Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune si as vrea sa va spun cu mana pe inima, totul a fost gata in 10 minute. Perfect pentru pranz, mai ales cand nu vrei sa petreci ore gatind, dar si supraveghind mancarea. Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »» http://bit.ly/2CJ6HRs

Ingrediente

  • 4 -5 buc macrou
  • sare
  • 50 gr masline kalamata
  • 100 gr rosii cherry
  • 400 ml passata rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • optional:
  • pudra de chilli
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.  

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry. Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute. Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d

Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiune

Pregateste o forma inelara cu diametrul de 18 cm. Mixeaza biscuitii si amesteca-i bine cu untul topit si racit. Toarna amestecul in forma rotunda si, cu ajutorul unei linguri sau cu mana,...

Citeste continuarea

Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute. Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 17.04.2019, 14:43
bun bun
la 17.04.2019, 14:44
Motanel, multumesc! A fost pe inima mea )))
la 17.04.2019, 14:45
la 17.04.2019, 15:13
Buna idee pentru duminica!
la 17.04.2019, 16:58
Ce dotat este cioroiul asta supeman, are si macrou.....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking