Ingrediente
- 2 pesti macrou
- 4 crengute de cimbru
- 1/2 conopida
- 1 morcov mediu
- 1 pastarnac
- 30-40g cascaval
- 40g unt
- 50ml lapte
- 150ml iaurt
- 1 manunchi frunze arpagic
- 2 catei usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.
Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.
Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|