Macrou marinat
Postat de Dya in Peste 14 Iul 2011 | 42206 vizualizari
Va tenteaza?!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 09.07.2014, 11:34
Cine e Andreea!?
la 09.07.2014, 15:47
Imi cer scuze, cred ca am confundat numele autorului retetei dar dupa reteta ta am lucrat.
Am corectat!!!!
la 09.07.2014, 16:16
Nu-i bai!Doar ca nu pricepeam!
la 25.07.2014, 13:07
Buna din nou.
Mai spre toamna cand se mai raceste vremea, nu e departe totusi dar nici momentul acum, ma gandeam ca poate ne ajuti cu o reteta pentru bors de baut, o reteta explicata mai pentru amatori. Bors la borcan cum facea bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte, cred ca la borcan se pune la fermentat. Sunt sigur ca stii sa faci si bors. Vestea buna este ca ar fi o reteta in premiera, nu a adaugat-o nimeni pana acum.
Am vazut zeci de retete pentru ciorba dar nu si pentru bors. Sau poate ma vede cineva si pune reteta. Unii fac bors cu leustean, altii cu frunze de visin, sunt foarte multe moduri de a prepara bursul de casa. Este foarte bun pentru baut si foarte sanatos.
PS: Ah ba da, am gasit o reteta, era amestecata intre zecile de retete pentru ciorbite.
la 25.07.2014, 14:17
Nu am facut niciodata ,,, sincer, nu stiu cine mai "umple" bors in vremurile astea! Dar stiu de la mama ca il facea cu tarate si cu frunze de visin, intr-adevar!
COMENTEAZA