Macrou marinat
Postat de Dya in Peste 14 Iul 2011 | 42259 vizualizari
Va tenteaza?!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 15.07.2011, 00:42
Multumesc scump Fluturas! pup cu drag!
la 15.07.2011, 00:43
Horia, din nou, multumesc! Conteaza mult pentru mine
la 15.07.2011, 11:58
uuhh...da ce ma tenteaza
imi place mult pestele marinat
la 15.07.2011, 12:25
te invit la masa scumpo!
la 18.07.2011, 07:22
ce culori frumoase cred ca e f bun
la 19.07.2011, 18:41
a fost ... !
la 02.08.2011, 13:34
ce bun..................
la 06.08.2011, 13:17
Mie-mi place ptr consumul curent , Dya draga
la 06.08.2011, 13:28
Eu am mancat preparat asa si mi-a placut!!
la 08.04.2014, 10:14
Arata super
la 09.07.2014, 11:07
Va salut fratilor, eu cumparam marinat din ala Negro si mi-am dat seama ca poate renta mai mult daca ti-l faci tu acasa. Am gasit vreo 10 retete dar reteta era descrisa cel mai in detaliu, pestele a fost EXCELENT, tocmai am gustat din el dar am decis ca data viitoare sa fac niste mici ajustari retetei pe gustul meu. la 600 ml apa ( am vrut sa fiu sigur ca imi ajunge ) am pus 5 paharele de otel ( data viitoare o sa pun 6 ) si mai putin ulei, aprox 60 de ml. Dupa primele clocote, legumele o sa le fierb numai 2 minute pentru mai multa cruditate. Practic nu am modificat reteta, decat ajustata dupa gust. 10 lei a costat 3 pesti ( atata costa un Negro ) deci castigul este categoric. Si eu ii multumesc, special din acest motiv tocmai m-am inregistrat.
COMENTEAZA