Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi

Postat de madi_marin in Peste
26 Mar 2012 | 31401 vizualizari
Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi

Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi Macroul e peştele care îmi place cel mai mult după somon. Prăjit nu îl pregătesc foarte des. Aşa că am profitat în week-end şi mi-am făcut de cap. Am servit alături de cea mai simplă şi uşoară garnitură posibilă.Încercaţi şi voi!

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi
  • 2 macrouri
  • mălai
  • usturoi ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi

Macrourile se curăţă bine, apoi se porţionează.

Bucăţile de peşte se presară cu sare, piper,zeamă de lămâie şi se ung cu răzătura de usturoi, apoi se dau prin mălai şi se pun la prăjit în ulei încins. Se rumenesc pe ambele părţi , apoi se scot la scurs pe hârtie absorbantă.

Se servesc cu garnitură de cartofi fierţi in ulei şi asezonaţi cu sare, piper, ulei ,oţet şi mărar proaspăt . Se mai poate face şi un mujdei dacă usturoiul folosit nu este suficient.

Recomandam si macrou la cuptor

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Peste prajit cu sos de smantana

Postat de autodiag

Peste prajit cu sos de smantana

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se...

Citeste continuarea

Saramura de platica

Postat de anuta

Saramura de platica

1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2012, 11:00
Ce bine arata!!
la 26.03.2012, 11:11
delicios
la 26.03.2012, 12:15
ce-mi place cum arata
la 26.03.2012, 12:21
ce bunatate
la 26.03.2012, 13:01
Foarte bun. Ador pestele.

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking