Madeleines cu somon afumat si paprica

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2012 | 3444 vizualizari
Madeleines cu somon afumat si paprica

Va prezint niste madlene sarate foarte gustoase si usor de facut. Imi cer scuze ca in ultima vreme nu am mai gasit timpul necesar sa postez retete, sunt intr-o perioada in care invat si lucrez foarte mult ;) dupa ce o sa termin de invatat cum sa gatesc va povestesc si voua .

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • 60 grame de somon afumat,
  • 40 grame unt,
  • 60 grame de faina,
  • 2 lingurite de praf de copt,
  • un ou,
  • 40 ml lapte,
  • 20 grame de cascaval ras,
  • 2 lingurite de cafea de paprika,
  • marar verde ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare si piper proaspat macinate.

Mod de preparare

Se taie cubulete somonul si se amesteca intr-un vas mare de plastic toate ingredientele ( untul trebuie sa fie moale). Se amesteca bine cu un tel rotund pana la omogenizarea completa . Se adauga cate o lingurita plina din compozitie in tava de madlene, preferabil este ca tava sa fie rece si tapetata cu unt si faina.

Se coc in cuptor la 170-180 de grade timp de 10-12 minute, timpulpoate varia in functie de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleines cu somon afumat si paprica" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2012, 20:55
sylvia, ni s-a facut dor de tine, nu mai lipsi atit dintre noi
la 10.02.2012, 20:55
Foarte usor dar rafinat. Am sa retin!
la 10.02.2012, 20:56
Minunate!
la 10.02.2012, 20:57
la 10.02.2012, 21:03
Bine ai revenit draga mea Sylvia!puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking