Magiun de prune

Postat de Bucataras in Dulceata / Gem
18 Sep 2019 | 4646 vizualizari

Magiunul de prune se obtine prin fierberea indelungata a prunelor, fara adaos de zahar, pana se evapora toata zeama din fructe si se transforma intr-o pasta groasa. Nu e dificil de preparat, singura treaba complicata e ca trebuie supravegheat, ca pe masura ce scade sa il amesteci cu lingura, sa nu cumva sa se prinda de fundul cratitei si sa se afume.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 19.09.2019, 19:11
Tare bun!
la 20.09.2019, 09:30
oricand ,cu paine prajita si cu un pahar de lapte rece
la 22.09.2019, 20:31
Super, super fain fara zahar! As servi oricand asa bunatate!
la 23.09.2019, 18:42

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking