Magiun de prune

Postat de Bucataras in Dulceata / Gem
18 Sep 2019 | 5146 vizualizari

Magiunul de prune se obtine prin fierberea indelungata a prunelor, fara adaos de zahar, pana se evapora toata zeama din fructe si se transforma intr-o pasta groasa. Nu e dificil de preparat, singura treaba complicata e ca trebuie supravegheat, ca pe masura ce scade sa il amesteci cu lingura, sa nu cumva sa se prinda de fundul cratitei si sa se afume.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 18.09.2019, 16:40
la 18.09.2019, 16:44
Delicios!
la 18.09.2019, 16:44
Cam bun, dar e o problema, ne si dai sau doar ne arati ?
la 18.09.2019, 16:54
la 18.09.2019, 17:19
Buuun! 😍
la 18.09.2019, 17:46
Foarte bun...!
la 18.09.2019, 17:56
buun
la 18.09.2019, 18:20
E prima data cand aud termenul "Povirla". Am cautat pe net crezand ca e un soi de prune Nu stiam ca asa-i mai zice magiunului.
Sa aveti pofta!
la 18.09.2019, 18:27
Sigur este delicios!
la 18.09.2019, 19:13
Mă tentează că e fără zahăr Nu am făcut de mulți ani...
la 18.09.2019, 19:25
la 18.09.2019, 19:47
Cat de bun e!
la 18.09.2019, 19:51
Bun!
la 18.09.2019, 21:48
Cel mai bun!
la 19.09.2019, 08:40
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking