Mall-ul din bucatarie

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2010 | 4499 vizualizari
Mall-ul din bucatarie

ieri,la stirile de la tv am vazut cum se inghesuia lumea in a doua zi de paste la.....MALL sa manance la fast-food,si mi s-a facut o pofta de cartofi prajiti si cum e prea departe mall-ul,am mers mai aproape,in bucatarie,as manca zilnic cartofi prajiti

Ingrediente

  • 3cartofi medii,
  • 3felii potrivite de piept de pui,
  • 1rosie,
  • 50gr branza,
  • 1lingura maioneza,
  • 1lingura ketchup,
  • condiment pentru pui

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie felii(eu i-am taiat cu aparatul special de feliat cartofii|) si se pun la prajit in putin ulei de masline.Feliile de carne se bat bine,se condimenteaza si se pun pe grill la foc potrivit cateva minute,pe fiecare parte.Cand sunt rumeniti,cartofii se scot si se condimenteaza cu sare si vegeta.Se ia de pe foc si carnea cand este bine rumenita.Rosia se taie marunt,se sareaza si se amesteca cu putin ulei de masline.Se serveste cu branza.Maioneza si kethcup-ul se pun peste cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mall-ul din bucatarie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

Postat de CulinaryRainbow

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

   Par multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi.    Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...

Citeste continuarea

Vinete umplute

Postat de Alina26

Vinete umplute

Spalati vinetele,taiati codita si le taiati in doua.Cu o lingurita scobiti miezul si lasati marginea circa 5mm.Presaratile cu sare,le intoarceti  si le lasati sa se scurga apa. Curatati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2010, 20:21
Si eu as manca zilnic, din pacate, in realitate, se intampla doar de 2 ori pe an. Suna ciudat, dar de ani de zile mi-am impus regula asta si...tine! Pentru ca pe atunci nu faceam prajituri!
Numai dulciurile vad ca isi fac de cap si nu au nici un regulament in casa mea!
la 06.04.2010, 20:33
daca nu ar fi dulciurile pe lumea asta,as fi schelet ambulant ca nu stiu ce poate fi mai bun pe lumea asta decat CIOCOLATA si bineinteles cartofii prajiti
la 06.04.2010, 20:42
la 06.04.2010, 20:44
Ce nebunie e acolo. Vin si eu ca dupa atatea bunatati de Paste tot nu m-am saturat
la 06.04.2010, 20:45
Pusika a fost atat de bun si de ...nesanatos

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking