Mamaliga

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
23 Oct 2014 | 4737 vizualizari

Preparat de baza al bucatariei noastre. Eu fac trei feluri de mamaliga (de fapt patru dar unul este pentru pescuit si nu intereseaza pe multa lume). Cat de buna este nu va zic ca stiti singuri!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 23.10.2014, 17:05
Bravomotane pentru faza cuuntul si eu pun unt sau ulei de masline depinde pentru ce o fac
la 23.10.2014, 18:09
si eu la inceput puneam unt...dar acum, nu mai fac eu mamaliga ))am predat stafeta prietenului...el e specialist in mamaliga;!)
la 23.10.2014, 21:08
Multumesc
la 25.10.2014, 18:05
Grozava postarea , eu adaug untul sau uleiul de la inceput si o fierb pana spre juma' de ora

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking