Mamaliga
Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri 23 Oct 2014 | 4810 vizualizari
Preparat de baza al bucatariei noastre. Eu fac trei feluri de mamaliga (de fapt patru dar unul este pentru pescuit si nu intereseaza pe multa lume). Cat de buna este nu va zic ca stiti singuri!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 23.10.2014, 12:37
Buna eu am in plan mamaliga la cuptor
la 23.10.2014, 12:41
la 23.10.2014, 12:46
asa o fac si eu
la 23.10.2014, 12:49
Eu aduc branza!
la 23.10.2014, 13:17
Cred ca azi o execut! Mi-ai făcut poftă!
la 23.10.2014, 13:20
la 23.10.2014, 13:57
Multumesc
la 23.10.2014, 14:18
suuuuuuuuper buna ...... la noi acasa daca facem in fiecare zi, nu se supara nimeni, o cautam si pe cea rece .......e buna cu o branza mai tare de la butoi si o ceapa sparta in patru, data cu putina sare.....sau cu varza murata tocata, lasata in zeama proprie si ceapa cruta taiata si adaugata.....sau cu coaste prajite...Bravos!
la 23.10.2014, 14:24
Ca bine zici Motanel, as putea face si eu una!
la 23.10.2014, 14:31
Bună
la 23.10.2014, 14:41
Multumesc
la 23.10.2014, 15:02
la 23.10.2014, 15:44
buna idee! imi amintesc de mamaliga facuta de tata. El p facea asa mai tare si o taiam felii.
la 23.10.2014, 15:50
Multumesc
COMENTEAZA