Mamaliga cu carnati si branza
Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri 3 Mai 2015 | 5823 vizualizari
Eu cand vad ca se aduna mai multe ,, capete '' de branzica sau cascaval, o pun de o mamaliga. Am prajit putina slaninuta afumata pentru gust cand mi-au cazut ochii pe carnatul proaspat de casa (prea putin pentru a fi impartit la toti ai casei). I-am taiat pielita si am aruncat la prajit mici ghemotoace gata asezonate de carne. Am ramas cu ceva de la vizionarea emisiunilor culinare cu Jamie Oliver :D, el proceda astfel .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 04.05.2015, 00:12
buna buna
la 04.05.2015, 00:19
Ce-mi plac calificativele tale Motane . deduc ca mamaliguta iti este mai pe plac decat ciorba
)) Mereu ma amuz cand le vad . O scala limpede ca buna ziua
la 04.05.2015, 04:41
buna
la 04.05.2015, 06:14
vin la masa!
la 04.05.2015, 07:35
arata grozav
la 04.05.2015, 07:47
Buna!
la 04.05.2015, 08:32
ce bun ....
la 04.05.2015, 08:47
Așa ceva nu se refuză!
la 04.05.2015, 08:50
buuun!
la 04.05.2015, 08:57
Arata foarte bine! Si cred ca e si gustoasa!
la 04.05.2015, 09:04
foarte bun!
la 04.05.2015, 09:37
cat de bunn si ce bine arata ![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
la 04.05.2015, 10:23
Bine le mai faci Mihaelo!!
la 04.05.2015, 15:39
cele mai bune!
COMENTEAZA