Ingrediente
- 500 gr de supa/cremă de dovleac
- 70 gr faina de mamaliga
- 60 gr parmezan ras
- 2 linguri de ulei de măsline
- 15 măsline megre
- 15 roșii cherry
- seminte de mac
- arpagic verde
- sare, piper
Mod de preparare
Pentru reteta de supa de dovleac - vezi aici.
Se pune la fiert supa.
Adaugăm faina de porumb in ploaie.
Gatiti 5 minute amestecand continuu pana se desprinde de pe fund.
Lasam sa se raceasca un pic apoi se adauga 40 gr de parmezan ras, semințele de mac și arpagicul tocat marunt.
O punem intr-o forma de chec. Lasam sa se raceasca complet 2-3 ore.
Scoateți din forma și se taie în felii.
Puteți face forme, eu am facut morminte de Halloween hi hi.
Aranjați-le pe o foie de copt intr-o tava, presarati peste ele restul de parmezan (decorati).
Se da la cuptor la 200°C timp de 10 minute.
Între timp, se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Gatiti măslinele și roșiile până se desface pielea.
Serviti feliile de mamaliga cu maslinele si rosiile gatite.
Puteti adauga bucatele de parmezan (și ochi bulbucați și înfricoșători de Babybel !!! hi hi).
Pofta Buna !!!!
O reteta de mamaliga cremoasa ? vezi aici
Daca ti-a placut reteta noastra "Mămăligă cu supă de dovleac - reteta HALLOWEEN !" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|