Mamaliga delicioasa la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
19 Mar 2015 | 10666 vizualizari
Mamaliga delicioasa la cuptor

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 200 gr sunca taraneasca
  • 200 gr bacon afumat
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • Ptr mamaliga:
  • 1 litru de apa
  • 1/2 kg. malai
  • sare

Mod de preparare

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca bine sa se desfaca malaiul in apa. Se pune oala pe foc mediu si se amesteca incet pana apa incepe sa fiarba (cand se vad cativa bulbuci pe margine) si malaiul a absorbit apa.

Pieptul de pui,ceapa se taie cubulete,sunca taraneasca,baconul afumat,ardeiul kapia se taie felii.Intr-o cratita calim ceapa si pieptul de pui,adaugam pe rand ciupercile,sunca,baconul si ardeiul.

Intr-un vas de yena punem mamaliga facuta,radem cascaval deasupra,punem compozitia preparata si d-am la cuptor 20-30 de minute la 180 grade.Inainte de a fii gata scoatem vasul de yena si spargem 2 oua deasupra si mai d-am 5 minute la cuptor.Cand s-a rumenit ,scoatem din cuptor si o servim.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv terina de cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv terina de cascaval

Pregătim o tavă de chec pe care o tapetăm cu hârtie de copt. Cu cât tava este mai îngustă și mai înaltă, cu atât terina va fi mai aspectuoasă. A mea nu a...

Citeste continuarea

Vol au vent cu crema de branza

Postat de merisor67

Vol au vent cu crema de branza

Intindem usor aluatul de foietaj si cu ajutorul unui pahar decupam cerculete. La jumatate din cerculete decupam interiorul cu un alt pahar cu diametrul mai mic. Ungem cerculetele intregi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2015, 15:45
buna buna
la 19.03.2015, 15:52
Cate de bine arata (emoticon pofticios)
la 19.03.2015, 16:09
la 19.03.2015, 16:17
buna buna
la 19.03.2015, 16:28
buna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking