Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor

Postat de Constelatialeu in Oaie
6 Oct 2014 | 22120 vizualizari
Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor

Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor E toamna, miroase a struguri zdrobiti, a pastrama, asa ca am pus si eu de-o mamaliga... Pentru aceasta reteta vom ava nevoie de: pastrama, mamaliga, must

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor:

  • cca 700 g pastrama (partea de la coaste,logic nu?)
  • mamaliga
  • must

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor:

De data asta am vrut sa fac pastrama la cuptor, sa se faca la foc domol, incet si bine. Am taiat pastrama in bucatele mici, cat sa inghiti odata, am pus bucatele intr-un vas de yena, am turnat o cana de apa si am bagat vasul la cuptor, la foc mediu, pentru 1 si 1/2 ora. Din cand in cand am intors bucatele de pe o parte pe alta. Am fiert un bot de mamaliga l-am rasturnat pe fund, am pus pastrama si-un pahar de must si-am mancat de nu va zic. Am sarbatorit toamna, ca sa-i mearga si ei bine...

Sa incercati si reteta Costițe de miel cu arome yemenite, o reteta de la Jamie Oliver. Reteta Pastrama de oaie la tigaie este un deliciu!

Va recomandam cu drag si reteta Pastrama de oaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mancare de miel cu cartofi si menta

Postat de cristeena20

Mancare de miel cu cartofi si menta

- Carnea de miel se portioneaza in bucati nu prea mici ci potrivite. Este foarte buna carnea cu oase.  - Intr-o cratita cu pereti mai inalti punem ulei de masline si calim ceapa tocata...

Citeste continuarea

Stufat de miel

Postat de AlexTeacher

Stufat de miel

Taie ceapa si usturoiul verde rondele. Taie carnea perpendicular pe fibra in cuburi mai mari. Carnea a fost curatata inainte de grasime si pielite. Incinge bine uleiul intr-un tuci si caleste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2014, 19:18
Huoooooo!!
la 06.10.2014, 19:18
Să-ți fie de bine! Bună pastrama!
la 06.10.2014, 19:19
bun
la 06.10.2014, 19:20
:+bd
la 06.10.2014, 19:30

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking