Mamaliguta la cuptor garnisita cu branzica, oua si ficatei

Postat de Lily_Musat in Mancaruri cu carne
14 Mar 2011 | 12881 vizualizari
Mamaliguta la cuptor garnisita cu branzica, oua si ficatei

Ingrediente

  • 400 g malai,
  • 1 1/4 litri apa,
  • sare,
  • 200 g branza,
  • 100 g unt,
  • 3-4 linguri smantana,
  • 4 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • ficatei de pui

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma termorezistenta si se pune un strat subtire de mamaliga.

Se intinde usor cu o lingura. Se pune un strat de branza de burduf sau telemea, unt, apoi iarasi mamaliga, smantana, unt.

Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga.

Ouale se bat cu laptele si putina sare, ca pentru omleta.

Puteti sa le lasati si ochiuri, cum doriti. Se toarna peste mamaliga ouale, se presara putina branza si se da la cuptor, pana se rumeneste deasupra.

Se baga la cuptor pt. cca 25 de minute la 150 de grade pe gratarul de jos.

Dupa 25 minute, scoatem mamaliguta din cuptor, punem si ficateii care i-am calit in ceon cu putin ulei si se mai lasa inca 5 minute.

Se serveste atat cald cat si rece. Este foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta la cuptor garnisita cu branzica, oua si ficatei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti

Postat de cristeena20

Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti

Cand pregatim risotto trebuie sa amestecam mereu  pana e fiert si cremos si adaugam treptat supa pe masura ce seaca lichidul . Initial tocma ceapa marunt si ocalim cu un catel de ustutoi...

Citeste continuarea

Sărmăluțe în foi de viță

Postat de Ina

Sărmăluțe în foi de viță

Ceapa, ardeiul gras si morcovul se toaca marunt si se calesc in putin ulei pana devin aurii.  Adaugam  3­-4 linguri cu bulion si amestecam totul bine. Lasam sa mai dea 2 clocote...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 12:49
buna buna
la 14.03.2011, 13:46
Foarte bun.
la 14.03.2011, 14:39
bun
la 14.03.2011, 14:41
la 14.03.2011, 15:55

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking