Ingrediente
- 400 g malai
- 1 l apa ( lapte)
- 50 g unt
- 200 g smantana grooasa
- 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
- 200 g branza burduf
- 200 g branza oaie veche
- 100 g cascaval
- 3 oua
Mod de preparare
Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|