Taci si-nghite

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
26 Sep 2010 | 6345 vizualizari
Taci si-nghite

Multumesc Bucataras pentru minunatele carti ale lui Radu Anton Roman! Iti incanta sufletul cand le citesti, sunt extraordinar de frumos povestite retetele!

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1 litru de lapte
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 250 g telemea rasa nu prea sarata
  • 200 g feliute de sunculita afumata

Mod de preparare

Din malai, lapte si smatana se face o mamaliguta mai moale. Se unge o tava sau o cratita cu 50 g unt, se asterne un strat cu jumatate de mamaliguta, se presara doua treimi din branza si feliile de sunculita si se intinde un al doilea strat cu mamaliguta ramasa.

Se infunda cu fundul polonicului sase lacasuri in care se sparge cate un ou, se presara peste fiecare branza ramasa si putin unt.

Se da la cuptor pana capata o oarecare culoare:) aprox.40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv omleta cu marar si bacon pregatita la Panini Maker Breville

Postat de autodiag

Aperitiv omleta cu marar si bacon pregatita la Panini Maker Breville

Se ung placile de la Panini Maker Breville cu ulei. Se asaza feliile de bacon pe placa. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric. Ouale se bat cu sarea si mararul verde (spalat si...

Citeste continuarea

Slanina fiarta cu boia si usturoi

Postat de reisnaor_2006

Slanina fiarta cu boia si usturoi

      Intr-o cratita inalta si incapatoare se pun la fiert 4 litri de apa in care adaugam 2-3 lg de sare.Adaugam piperul,foile de dafin, 3-4 catei de usturoi si slanina....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 18:10
am tacut si am inghitit tare bun a mai fost
la 26.09.2010, 18:10
are o denumire tare haioasa... n-am mancat niciodata dar mi se pare intereanta reteta
la 26.09.2010, 18:23
la 26.09.2010, 18:47
Eu tac, da' ce-nghit?
la 26.09.2010, 18:57
arata foarte dragutz! si sigur ca e fff buna!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking