Ingrediente
- 4 oua
- o bucata de kaizer
- frunze de ceapa verde
- 1/2 ardei kapia mic
- cascaval delaco
- ulei de masline sau unt pentru uns
- sare/piper
Mod de preparare
Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite.
Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie.
Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt.
Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.
Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|