Ingrediente
- 200 gr. branza de vaci
- 100 gr. cascaval
- 150 gr. cas de oaie
- 100 gr. slanina afumata
- 100 gr. carnat de casa
- 50 gr. kaizer
- 600 gr. faina de malai
- sare dupa gust
- smantana
Mod de preparare
Intr-o oala punem apa si sarea la foc , cand apa da in clocot tutnam faina in ploaie amestecand cu telul .
Lasam sa fiarba incet amestecand timp de 30 de minute .
Razuim cascavalul si taiem carnatul , slanina si kaizerul feliute, le punem la prajit intr-o tigaie amestecand pana ce devin aurii.
Asezam un strat de branza , jumari de slaninuta , carnat si kaizer, un strat de mamaliga si repetam operatiunea inca o data iar la final punem un strat de smantana .
Se serveste calda cu rosii sau muraturi .
pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|