Ingrediente
- 5 piepti de pui
- 1 leg. ceapa verde (sau 2 cepe mici)
- 3 ardei in otet
- 3 conserve ciuperci
- 1 morcov
- sos de soya
- bulion
- sare
- piper
- praf de usturoi
- oregano
- patrunjel uscat
- paprika
- miere
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui cubulete, il punem intr-un castron si il marinam cu: sare, piper,praf de usturoi,oregano, patrunjel, paprika, 1 lingura miere si 1 lingura sos de soya, dupa care il bagam la frigider pana preparam restul.
Ceapa o taiem marunt, ardeii si morcovii ii taiem pestisori, iar ciupercile le lasam asa cum sunt, dar le scurgem de apa. Punem legumele la calit, in putin ulei, una cate una. Mai intai ceapa, apoi morcovul, ardeii si ciupercile, le acoperim de fiecare data cu un capac pentru a se inmoaie. Separat prajim pieptul marinat, iar dupa ce il prajim bine, il adaugam peste legume, il amestecam si turnam un pahar de bulion in amestec cu apa si lasam totul la foc mic. Mai adaugam condimente daca este necesar sau dupa gust. Se serveste cu noodles (paste chinezesti) sau orez basmati.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare chinezeasca cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|