Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic

Postat de kamy in Porc
7 Iun 2011 | 9245 vizualizari

Incepe sa-mi placa tot mai mult sa gatesc in "Cocotta" mea.Se gateste la foc ff mic,nu e nevoie sa se adauge apa,deoarece ,o data pus capacul,greu mai razbesc aburii sa iasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 07.06.2011, 16:08
buna buna
la 07.06.2011, 16:20
vladimir...multumesc
la 07.06.2011, 16:51
la 07.06.2011, 16:55
elena...
la 07.06.2011, 17:20
delicioasa mancarica
la 07.06.2011, 17:28
Da' cine-i Cocotta , draga Kamy ?
la 07.06.2011, 18:41
lia....multumesc
la 07.06.2011, 18:43
diana....da ce mai faci? esti scumpa la "vedere" cocotte este o cratita,sa zic asa,ff grea,din fonta emailata ,cu capac lamurita?
la 07.06.2011, 18:55
daca-i facuta la cocota e buna,ia trimite si mie
la 07.06.2011, 19:15
mihaela...ia mai puneti pofta-n cui,ca nu mai e
la 07.06.2011, 19:51
si eu care vroiam sa ma infig in el arata bine
la 07.06.2011, 20:02
buna...dar de acum maine ca astazi am papat
la 07.06.2011, 21:08
deyu...las ca mai fac
la 07.06.2011, 21:09
rocsi...maine nu-s acasa
la 07.06.2011, 21:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking