Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic

Postat de kamy in Porc
7 Iun 2011 | 9245 vizualizari

Incepe sa-mi placa tot mai mult sa gatesc in "Cocotta" mea.Se gateste la foc ff mic,nu e nevoie sa se adauge apa,deoarece ,o data pus capacul,greu mai razbesc aburii sa iasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 07.06.2011, 21:13
anca...
la 07.06.2011, 21:15
excelenta
la 07.06.2011, 21:21
eduard...multumesc
la 07.06.2011, 21:21
la 07.06.2011, 21:23
ella...ms
la 07.06.2011, 21:30
cum am vazut reteta am stiut ca e a ta
la 07.06.2011, 21:50
miti...cum asa? mi-ai cunoscut scrisul?
la 07.06.2011, 21:56
la 07.06.2011, 22:10
mena...ms
la 08.06.2011, 08:42
place
la 08.06.2011, 09:26
la 08.06.2011, 10:04
la 08.06.2011, 11:31
la 08.06.2011, 11:44
lau...multumesc
la 08.06.2011, 11:44
diva....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking