Ingrediente
- 1 ceapa
- sare si piper dupa gust
- 2 pahare apa
- 3 verze mari
- rosii in bulion.
Mod de preparare
Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, iar cand devine aurie, se adauga sare si piper, dupa gust, 2 pahare cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute.
Intre timp, se curata verzele de primele foi si de cotoare si se taie julien.
Se adauga varza tocata in mancare, se mai lasa sa fiarba cam 25 de minute sau pana se patrunde bine, apoi rosiile in bulion, dupa gust, eu am pus cam un castronel. Se mai lasa 5 minute, apoi se ia focul.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/11/mancare-cu-varza-dulce-de-post.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu varza dulce (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|